2015-06-22

Gruzija 2015: planas

Gomardžioba!

Smagu sveikintis gruziniškai! Kita kryptis - ir vėl Gruzija! Nors ten buvau prieš metus, bet tai šalis, kurią norisi aplankyti dar ir dar. :)

Draugai planavosi kur nors paatostogauti ir iš trijų krypčių – Portugalija, Italija ir Gruzija – pasirinko trečiąjį variantą. Išleidę kiek daugiau nei 200€ už bilietus su dviem bagažo vienetais keturiems asmenims nusipirko bilietus. Kadangi datų keisti nebebuvo galima, tai karts nuo karto pasižiūrėdavau kainas, kiek kainuotų skrydis iš Vilniaus į Kutaisi ir atgal. Kainos keitėsi labai įvairiai. Tai didėjo, tai mažėjo. Ir vieną dieną, Wizzair švenčiant 11-tą gimtadienį, Wizzair pasiūlė du bilietus už vieno kainą. Vieno bilieto kaina tuo metu buvo apie 200€, todėl už tiek buvo galima nusipirkti du bilietus! Ir nusipirkau! Du bilietai į Gruziją kainavo 200€, vienam žmogui išėjo tik 100€! Vėliau dar stebėjau kainas. Vieno bilieto kaina buvo nukritusi iki 120€ mažiausiai, dažniausiai svyravo apie 150-170€. :)

Tai nesėdžiu vietoje ir nukeliavau į Gruziją!

Kompanija mūsų susidarė iš 7 asmenų:
  • Evelina, kelionės iniciatorė, šokėja
  • Martina, šokėja
  • Marius Tėvas, šokėjas
  • Marius Lenkas, šokėjas
  • Olita, mano draugė
  • Sandra, Lenko draugė
Šokėjus, kaip kelionių kompanionus, pažinau gerai, nes su jais teko kartu dalyvauti ne viename festivalyje, su Olita buvom Airijoje, o su Sandra mes visi susipažinome Vilniuje prieš pat skrydį. :) Buvo įdomu, kaip viskas klostytis, bet klostėsi viskas labai gerai. ;) Matyt šalis tokia - viskas išsprendžiama ir jokių problemų. ;) 

Mes prieš kelionę buvom susidėlioję miestus, kuriuos norime aplankyti: Kazbegis, Signakis, Tbilisis, Vardzija ir Batumis. Kelionės metu ne kartą planą perdėliojom - bet apie kiekvieną dieną parašysiu atskirą įrašą ir ten parašysiu koks buvo tikrasis planas ir kaip jis pasikeitė. ;) 

Visas vietas mes aplankėme. Tik kelionės metu aptardami dienos įvykius nusprendėme kad tiek daug kitą kartą tikrai nelankysim, nes ne kartą buvom labai nuvargę ir nieko nesinorėdavo daryti kaip tik ištiesti kojas lovose. Ir tokioje šalyje, kuri garsi savo žmonių svetingumu, skubėti tiesiog yra nuodėmė. :) 
Mūsų kelionė: Kutaisi - Stepantsminda - Signaghi - Varzdia - Tbilisi - Batumi - Kutaisi
Kaip viskas klostėsi toliau - kituose įrašuose!
Viktoras

0 komentarai (-ų) :

Rašyti komentarą