2014-02-22

Keliame sparnus į Romą!

Ciao!

Nepraėjus nė 3 mėnesiams mes ir vėl keliame sparnus. Šį kartą į kiek mažiau egzotišką šalį, nei kad buvo paskutinė mūsų su broliu kelionė į Izraelį ir Palestiną, bet ne mažiau įspūdingą – Italiją. Makaronai, nuoširdūs žmonės ir nuostabaus grožio katedra – tokį įspūdį paliko man Milanas, kai teko trumpam ten užsukti. 
Milano katedra
Ši mūsų kelionė į Romą trumpa, tik 3 dienos, reikia pasidėlioti planus, kad spėtume viską pamatyti.  O internete, kaip tyčia, pilna planų ką reiktų pamatyti per tas 3 dienas. Todėl didelio rūpesčio planuojant kelionę neturime. Kaip ir perkant kelionės bilietus :))
Planas
Fjumičino oro uostas yra įsikūręs tik 30km nuo Romos miesto centro, tai pervežimo kaina nėra didelė :

Važiuojant Expres autobusu(http://www.terravision.eu/rome_fiumicino.html): 6  į vieną pusę, perkant internetu 4 . Autobusas sustoja Romos centinėje autobusų stotyje. Nuo mūsų viešbučio apie 15 min kelio. Pats tas J Paskutinis autobusas išvažiuoja 23 val.
Oro uoste autobusas laukia čia
Yra galimybė važiuoti Expres traukiniu (http://www.raileurope.com). Kelionės trukmė – tik 30min., kaina - nuo 12 . Ir dar galima rinktis miesto traukinį, kurio kaina 5,5  + 1  metro bilietas.

Variantų tikrai daug, pasirinksim manau nuvykę, nesinori pakartoti situacijos su Izraeliu. Gal ir čia pasnigs? :))

Gal turite pasiūlymų dėl lankytinų objektų? Labai laukiam J


Iki greito,
Inga

0 komentarai (-ų) :

Rašyti komentarą