2013-11-17

Nesėdėk vietoje! Pradžia.

Domitės kelionėmis? Smalsu apie ką bus šis naujasis blogas? Kas mes esame ir kodėl rašome? Skaitykite. Jei turi klausimų - klauskite.

Kas mes esame?

Trumpai tariant esame brolis ir sesuo, kurie nori atrasti pasaulį.

Aš, Inga, dirbanti keliautoja. Viskas prasidėjo dar studijų laikais, kai išvykau į Daniją (Odense) pagal Erasmus mainų programą. Atrasta Danija (Odense, Kopenhaga, Bilundas, Horsens) ir Vokietija (Berlynas) paskatino pažinti kitas pasaulio šalis. Pirmoji savarankiška kelionė į Ispaniją (Alikantė, Valensija). Toliau sekė kelionė į Lenkiją (Varšuva). Antroji kelionė į Ispaniją (Sevilija, Malaga, Gibraltaras, Cadiz, Rota) buvo aprašyta mano pirmajame bloge: http://ingoskeliones.blogspot.com/2011/11/karta-nukeliaves-negali-sustoti.html
Toliau sekė kita studijų programa Materials, Energy and Sustainable Growth Nyderlanduose (Leeuwarden), kurią taip pat aprašiau bloge: http://ingoskeliones.blogspot.com/2012_02_01_archive.html.
Ispanijos (Maljorka), Didžiosios Britanijos (Londonas), Turkijos (Marmaris,Icmiler, Denizli), Egėjo jūros, Graikijos (Rodo sala), Estijos, Lietuvos ir Latvijos gražiausi kampeliai neliko nepastebėti.



Kita stotelė: Izraelis.

Kelionės bendrakeleivis - Brolis, dar didesnis varlė- keliauninkas. Kuris ir užkrėtė mane šiuo virusu. Pakolkas įspūdingiausia jo kelionė į Indiją: http://viktorasindijoje.blogspot.com/

Ir tik dabar pajutau, kad kažkur dingo stabdžiai... Bet gal jų ir nereikia, kol esi jaunas. Kada, jeigu ne dabar? Tiesa?

Iki greito!

Nesėdinti vietoje,
Inga

0 komentarai (-ų) :

Rašyti komentarą